| Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Alju5 Kangelane
Postituste arv : 54 Age : 35 Location : Harjumaa Registration date : 01/05/2008
| Pealkiri: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. Esm Mai 05, 2008 11:50 pm | |
| Nonii, ma soovitan teile kõigile nüüd midagi sellist, millega ma juba suht palju aega tegelenud olen. Ma arvan, et teil vist meeldiks, näiteks Doom1 või Doom2 nime muuta, muuta menüüd, muusikat, relvi, koletisi, muid asju, teha oma maailmu jne.... Kui teil ka Doom meeldib...
http://www.doombuilder.com/
Uurige seda aadressi ja kes pole ennem Doom'i mänginud, siis teatage ja ma võin püüda selle interneti üles laadida, et näeksite kaa, kas tahaksite oma versiooni sellest näiteks. Niisugusest toredast ja jõhkrast 3D-Mängust käib muidu jutt ja redigeerimine pole võimatult raske. Isegi lihtsam, kui selline mäng lihtsalt mingi programmiga järgi teha, palju lihtsam.
Soovitan ja usun, et enamik teist ei kahetse, kui järele vaatab. | |
|
| |
sealiha Tore kasutaja =)
Postituste arv : 762 Age : 114 Location : krt küll mis see oligi... Registration date : 14/11/2007
| Pealkiri: Re: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. Teis Mai 06, 2008 12:34 am | |
| Doom on tore. eks ma regan nats seda. | |
|
| |
Alju5 Kangelane
| |
| |
NoBaT Admin
Postituste arv : 1096 Registration date : 14/11/2007
| Pealkiri: Re: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. Teis Mai 06, 2008 4:53 pm | |
| pole vahet millega teed, peaasi et hea oleks teha;) | |
|
| |
Alju5 Kangelane
| Pealkiri: Re: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. Kolm Mai 07, 2008 11:10 am | |
| No eks proovi Game Maker'ga Doom järgi teha.
ftp://drsleep@server1.thefourwinds.net/data/wintex50.zip
ftp://drsleep@server1.thefourwinds.net/data/xwe.zip
Nende programmidega on muidu hea graafikat, hääli, muusikat ja sellist värki muuta. XWE'ga saab ka maailmu teha, kuid Doom Level Builder on maailmade tegemiseks parim ja mugavaim, millega ei saa aga redigeerida üldse graafikat jne. WinTex on mugavaim graafika, häälte, muusika ja sellise muutmiseks, kuid kui sellega mingil hetkel millegi pärast ei saa, näiteks põhjusel, et olete kopeerinud oma data Doom2.wad'st või Doom1.wad'st ja ütleb, et pea wad'i muuta ei saa, siis on XWE peaaegu alati kindel. XWE on ka hea, kui soovite enam koletisi, midagi uut, midagi sellist, mida Doom2's ja Doom1's pole, näiteks ujumist, teisiti avanevaid uksi, uut tüüpi koletisi ja relvi, siis sellega saab neid koode kirjutada. Nii, et kasutage kõiki neid 3 programmi, sest need on parimad partnerid, kõige parem editor on see kolmik koos, ehk siis need kõik 3 programmi.
Kui koodi kirjutamine on raske, siis kasutades Whacked'i ning .txt faile luues ja neid vaadates saate ehk ettekujutluse nii, et tõmmake ka see ja hoidke see endal arvutis - seda võib kindlasti vaja minna. Sellega käib stringide redigeerimine, relvadele, koletistele omaduste andmine jne.
http://www.teamhellspawn.com/exl/files/whacked2_setup.exe | |
|
| |
NoBaT Admin
| Pealkiri: Re: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. Kolm Mai 07, 2008 2:35 pm | |
| ma olen gm-iiga doomi teind, kerge:) | |
|
| |
Alju5 Kangelane
| |
| |
cc+ V.I.P
Postituste arv : 356 Age : 29 Registration date : 30/01/2008
| Pealkiri: Re: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. Reede Mai 09, 2008 12:23 pm | |
| - Alju5 kirjutas:
- Game Maker5'ga?
ei, 3d algab gm 6. | |
|
| |
NoBaT Admin
| Pealkiri: Re: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. Reede Mai 09, 2008 4:54 pm | |
| | |
|
| |
Alju5 Kangelane
| Pealkiri: Re: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. Teis Mai 13, 2008 11:32 pm | |
| | |
|
| |
sealiha Tore kasutaja =)
Postituste arv : 762 Age : 114 Location : krt küll mis see oligi... Registration date : 14/11/2007
| Pealkiri: Re: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. Kolm Mai 14, 2008 4:43 pm | |
| peaks proovima. mul on gamemaker 6 täis versioon aga ma kasutan gm7´t kui üldse kasutan. | |
|
| |
Alju5 Kangelane
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. | |
| |
|
| |
| Kes tunneb huvi Doom'i redigeerida. | |