Alju5 Kangelane
Postituste arv : 54 Age : 35 Location : Harjumaa Registration date : 01/05/2008
| Pealkiri: MaleGMD :) Nelj Veeb 19, 2009 1:28 am | |
| Tere Taas!
Mõtlesin, et proovin ise malenuppe teha. Ja nagu esialguseks olin plaaninud, on nüüd 1 nupp valmis, milleks on ettur. Mina nüüd, kui viimati testisin vigu ei leidnud ja ütlen, et ettur on, nagu päris males - see liigub algul kuni kaks käiku, hiljem ühe kaupa, lööb kas vasakule või paremale edasi, ei saa hüpata üle teise nupu, ega käia teise nupu peale ning lõppu jõudes pole ettur enam ettur. Kuid, kui leiate kahtlase, häiriva vea, palun teatage sest ja kirjeldagi, mis veaks oli. Kursorit on võimalik juhtida puldiga ainult ja nii on ka nuppude liigutamisega! Nii, et sul pole pulti, kuid soovid näha, kuidas nupud toimivad, siis saad muuta minu gmd'd nii, et puldiga antavad käsud oleks võimalik anda hiire või klaviatuuriga, nii saategi ka õppida koos minuga malet tegema. Datas sisalduvale on antud nimed ja seal olevad spraidid, objektid jne., on korrastatud! Ma ei kasutanud abi, ega ilma teise datasse vaatamata!
Järgmisena on vaja ratsut...
http://www.yoyogames.com/games/launch/71335
Kui olete huvitatatud! | |
|
ninja09 Admin
Postituste arv : 308 Location : Kadrina Registration date : 06/01/2008
| Pealkiri: Re: MaleGMD :) Laup Märts 14, 2009 4:55 pm | |
| Alati male meeldinud.
Mul ei ole pulti kahjuks. Vaatasin kuidas see tehtud muidu. Väga muljetavaldav. | |
|
Alju5 Kangelane
Postituste arv : 54 Age : 35 Location : Harjumaa Registration date : 01/05/2008
| |