| Tiimimäng(kõik siia) | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
cc+ V.I.P
Postituste arv : 356 Age : 29 Registration date : 30/01/2008
| Pealkiri: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 7:37 pm | |
| Mõtlesin teha tiimimängu, kellele ei meeldi, see ärgu tulgu mulisema siia. Mul endal on eeltööd natuke tehtud. Mäng võiks tulla tänavaelust, ilusa pixelartiga ja liikumine toimub hiirga. Niisiis täpsemalt mäng näeb välja selline: On üks kamp (neile tuleb ka story mõelda), kamp koosneb 4-5 liikmest, seega liikumissüsteem peab olema selline, et neid saab valida ja ühekaupa liigutada, kui ka kogu kamba võtta ja neid koos liikuma panna. Mängus toimuvad gängisõjad, streetraced, kui ka missioonid. (Üksikliikumine on mul juba valmis tehtud.) Aa ja mängus laseb missioonide ajal ja muidu ka multifilmiklippe, tulistamist jne. Vaade on isomeetriline.
Öelge, kes tahab osaleda. Vaja on: Storymaker(See kes mõtleb stoori, ehk loo välja): Racingtime Testija(see kes pärast mängu testib ja kirjutab, et mis mängus valesti, halvasti ja hästi on): Mootori tegijad: NoBat, cc+ Graafika tegijad: cc+
Viimati muutis seda (Laup Veeb 02, 2008 5:48 pm). Kokku muudetud 5 korda | |
|
| |
NoBaT Admin
Postituste arv : 1096 Registration date : 14/11/2007
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 7:44 pm | |
| mootori tegijat, graafikyuid vaja? | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 7:45 pm | |
| - NoBaT kirjutas:
- mootori tegijat, graafikyuid vaja?
Ma samal ajal kirjutasin edasi, kui sa postitasid! | |
|
| |
NoBaT Admin
Postituste arv : 1096 Registration date : 14/11/2007
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 7:48 pm | |
| | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 7:50 pm | |
| - NoBaT kirjutas:
- ma võin mootorit teha:)
ok, ma annan sulle alustuse ära siis. http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=narkodiiler.gmk | |
|
| |
rüütel iksdee
Postituste arv : 116 Age : 31 Registration date : 21/12/2007
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 8:08 pm | |
| ma võin graafikat ja storit teha ja missione. mis on isomeetriline? 2D ve kui 2d siis teen graafikat | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 8:22 pm | |
| - DUAL kirjutas:
- ma võin graafikat ja storit teha ja missione. mis on isomeetriline? 2D ve kui 2d siis teen graafikat
Isomeetriline on see vaade: http://www.math.utah.edu/~treiberg/Perspect/isometric.GIF | |
|
| |
rüütel iksdee
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 8:26 pm | |
| | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 8:28 pm | |
| - DUAL kirjutas:
- pealtvaatesjh?
ei, nurga alt vaates: http://persistent.info/images/20050405.nycisometric1.jpg | |
|
| |
rüütel iksdee
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 8:30 pm | |
| nurgaalt graafikat ma ei oska teha aga ma võin siis storit teha aga ma tahaks enne selle WW2 mängu valmis saada | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 8:46 pm | |
| Aga story peab hea olema, mitte 5 rida ja kõik. Vaid umbes nagu gta san andreasel on. | |
|
| |
rüütel iksdee
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 8:53 pm | |
| mõte tuli nagunii sellest | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Nelj Jan 31, 2008 8:55 pm | |
| - DUAL kirjutas:
- mõte tuli nagunii sellest
Ei tulnud muide. Ja rääkige rohkem, mis teinud olete, kaugel olete, ideesid palun! http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=Copy_of_narkodiiler.gmk Niikaugel asi. NoBat võiks mootrit arendada. | |
|
| |
racingtime Kuulus
Postituste arv : 37 Registration date : 13/01/2008
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Laup Veeb 02, 2008 5:38 pm | |
| Ma mõtlesin et ma võiks ka story teha kui vaja ma siis praegu mingist mõtte välgatusest kirjutan Sa said just vanglast välja sa pead endale kamba tegema aga kuna sul ei ole respecti siis sa pead selle endale looma. Kuna saa hakkad endale kampa looma siis tahavad teised kambad sind maha lüüa sest varem või hiljem sa oled nende rivaal ja sa hakkad endle valutama nende kamba alasid ja sa võid nendest tugevamaks saada. Aga sina suudad neid võita saad sest sa kasutad oma nutikust ja sa suudad sest sa oled neist tugevam ja nuppukam. Ma võiksin palju juurde mõelda. Paluks arvamust ka ja kas ültse sobib see või peaks midagi muud mõtlema | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Laup Veeb 02, 2008 5:47 pm | |
| - racingtime kirjutas:
- Ma mõtlesin et ma võiks ka story teha kui vaja ma siis praegu mingist mõtte välgatusest kirjutan
Sa said just vanglast välja sa pead endale kamba tegema aga kuna sul ei ole respecti siis sa pead selle endale looma. Kuna saa hakkad endale kampa looma siis tahavad teised kambad sind maha lüüa sest varem või hiljem sa oled nende rivaal ja sa hakkad endle valutama nende kamba alasid ja sa võid nendest tugevamaks saada. Aga sina suudad neid võita saad sest sa kasutad oma nutikust ja sa suudad sest sa oled neist tugevam ja nuppukam. Ma võiksin palju juurde mõelda. Paluks arvamust ka ja kas ültse sobib see või peaks midagi muud mõtlema See väga hea, aga pikemaks tuleb jah teha. | |
|
| |
sealiha Tore kasutaja =)
Postituste arv : 762 Age : 114 Location : krt küll mis see oligi... Registration date : 14/11/2007
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Laup Veeb 02, 2008 6:47 pm | |
| ma level disaineriks siis,muuks ma ei taha. | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Laup Veeb 02, 2008 6:48 pm | |
| - sealiha kirjutas:
- ma level disaineriks siis,muuks ma ei taha.
Mootorit ei taha teha we? NoBat lubas teha midagi aga pole endast enam märku andnud selles osas. | |
|
| |
sealiha Tore kasutaja =)
Postituste arv : 762 Age : 114 Location : krt küll mis see oligi... Registration date : 14/11/2007
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Laup Veeb 02, 2008 7:25 pm | |
| ma eriti ei oska mootori. level disainer või lahkun.(na lihtsalt koba teisetes asjades) | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Laup Veeb 02, 2008 7:28 pm | |
| - sealiha kirjutas:
- ma eriti ei oska mootori.
level disainer või lahkun.(na lihtsalt koba teisetes asjades) Ok sa level disainer, aga leveleid ei saa disainida, kui mootorit ega graafikatpole. | |
|
| |
sealiha Tore kasutaja =)
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Laup Veeb 02, 2008 8:09 pm | |
| ehk siis minu töö jääb suhteliselt viimaseks.
tegelt beta testeri töö ongi viimane. | |
|
| |
racingtime Kuulus
Postituste arv : 37 Registration date : 13/01/2008
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Laup Veeb 02, 2008 9:04 pm | |
| - cc+ kirjutas:
- racingtime kirjutas:
- Ma mõtlesin et ma võiks ka story teha kui vaja ma siis praegu mingist mõtte välgatusest kirjutan
Sa said just vanglast välja sa pead endale kamba tegema aga kuna sul ei ole respecti siis sa pead selle endale looma. Kuna saa hakkad endale kampa looma siis tahavad teised kambad sind maha lüüa sest varem või hiljem sa oled nende rivaal ja sa hakkad endle valutama nende kamba alasid ja sa võid nendest tugevamaks saada. Aga sina suudad neid võita saad sest sa kasutad oma nutikust ja sa suudad sest sa oled neist tugevam ja nuppukam. Ma võiksin palju juurde mõelda. Paluks arvamust ka ja kas ültse sobib see või peaks midagi muud mõtlema See väga hea, aga pikemaks tuleb jah teha. ma tean see oli lihtsalt lühidalt tehtud | |
|
| |
Brus MänguMeister
Postituste arv : 29 Registration date : 14/11/2007
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Laup Veeb 02, 2008 10:50 pm | |
| mmm... võibolla tulen mootori tegijaks.. | |
|
| |
kakisepp V.I.P
Postituste arv : 163 Age : 30 Location : oot...kohe tuleb meelde!!! Registration date : 31/01/2008
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Püh Veeb 03, 2008 12:05 am | |
| - racingtime kirjutas:
Sa said just vanglast välja sa pead endale kamba tegema aga kuna sul ei ole respecti siis sa pead selle endale looma. Kuna saa hakkad endale kampa looma siis tahavad teised kambad sind maha lüüa sest varem või hiljem sa oled nende rivaal ja sa hakkad endle valutama nende kamba alasid ja sa võid nendest tugevamaks saada. Aga sina suudad neid võita saad sest sa kasutad oma nutikust ja sa suudad sest sa oled neist tugevam ja nuppukam. Ma võiksin palju juurde mõelda. Paluks arvamust ka ja kas ültse sobib see või peaks midagi muud mõtlema kyllaltki san andrease rip ju? | |
|
| |
cc+ V.I.P
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Püh Veeb 03, 2008 12:21 am | |
| - Brus kirjutas:
- mmm... võibolla tulen mootori tegijaks..
See oleks tore. | |
|
| |
sealiha Tore kasutaja =)
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) Püh Veeb 03, 2008 12:27 am | |
| - kakisepp kirjutas:
- racingtime kirjutas:
Sa said just vanglast välja sa pead endale kamba tegema aga kuna sul ei ole respecti siis sa pead selle endale looma. Kuna saa hakkad endale kampa looma siis tahavad teised kambad sind maha lüüa sest varem või hiljem sa oled nende rivaal ja sa hakkad endle valutama nende kamba alasid ja sa võid nendest tugevamaks saada. Aga sina suudad neid võita saad sest sa kasutad oma nutikust ja sa suudad sest sa oled neist tugevam ja nuppukam. Ma võiksin palju juurde mõelda. Paluks arvamust ka ja kas ültse sobib see või peaks midagi muud mõtlema kyllaltki san andrease rip ju? miks ma ise selle piale ei tulnud muuda stoorit racingtime | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tiimimäng(kõik siia) | |
| |
|
| |
| Tiimimäng(kõik siia) | |
|